Boekhoudkundig Medewerker / Accountant image

Boekhoudkundig Medewerker / Accountant

Finance

Utrecht, The Netherlands

Hybrid

Boekhoudkundig Medewerker / Accountant image

Boekhoudkundig Medewerker / Accountant

Finance

Utrecht, The Netherlands

Hybrid

Boekhoudkundig Medewerker / Accountant image

Boekhoudkundig Medewerker / Accountant

Finance

Utrecht, The Netherlands

Hybrid

MBO werk- en denkniveau en minimaal 3-5 jaar relevante werkervaring

Handig met systemen en Excel.

Ervaring met Nederlandse boekhoudingen.

Hybride werken (binnen Nederland) en flexibele uren.

Open cultuur: wordt onderdeel van een divers, wereldwijd opererend bedrijf waar jij je zelf kan zijn

Boekhoudkundig Medewerker

FRISS is een snel groeiende organisatie. Om te zorgen dat FRISS grensverleggend kan ondernemen zoeken wij een Boekhoudkundig Medewerker voor aan ons Finance Team. Je rapporteert in deze functie aan onze Finance Manager.

 

Jouw missie & taken

Bijdrage aan de verdere professionalisering en groei van FRISS door het aanleveren van accurate, tijdige en volledige financiële rapportages van al onze entiteiten, zodat alle interne en externe stakeholders op het juiste moment beschikken over de juiste informatie. Het Finance team bestaat verder uit de Financial Controller, de Finance Officer en de Finance Manager. Het team is verantwoordelijke voor de Financiële operatie bij FRISS. Je taken bestaan uit:

Maand- en JaarafsluitingBTW en Sales Tax aangiftes voor onze (buitenlandse) entiteitenCBS rapportagesFinanciële verwerking salarissenOndersteunen van de accountantscontroleBewaken en controleren van het grootboekFacturatie ondersteuningAd Hoc werkzaamheden

 Doordat FRISS snel groeit, ontwikkelt de inhoud van deze functie mee. Dit houdt in dat jij de kans krijgt om je eigen ontwikkeling en ambities mee te nemen in deze functie.

 

Wie ben jij?

Jij hebt minimal MBO (met evt. praktijkdiploma loonadministratie) werk- en denkniveau en relevante werkervaring. Je komt volledig tot je recht in een internationale en snel groeiende organisatie. Er zal een beroep worden gedaan op jouw persoonlijke kwaliteiten (o.a. zelfstandigheid) en talent om processen verder te optimaliseren. Daarbij weet je hoe het is om in een commerciële organisatie te werken. Als je ervaring hebt met NetSuite is dit een absolute plus. Je moet handig zijn met systemen en Excel. In verband met de internationale karakter van FRISS moet je de Engelse taal machtig zijn, zowel in woord als schrift.

Teamspeler; je werkt actief samen en helpt en ondersteunt anderen om zo actief bij te dragen aan het realiseren van gemeenschappelijke doelstellingen.Gestructureerd en Gefocust; met jouw hulp kan FRISS meer structuur creëren en ook de flexibiliteit behoudenOperationeel en Tactisch; je komt met eigen input en bent in staat onze manier van werken te optimaliserenBetrouwbaar en Accuraat; gewend om secuur te blijven werken in een snelle omgevingHands on; je bent niet beroerd om je handen uit de mouwen te steken en alles aan te pakken

 Wat mag je verwachten van FRISS?Hybride werken in 3528 BA Utrecht (binnen Nederland) en flexibele urenOpen International cultuur: wordt onderdeel van een divers, wereldwijd opererend bedrijf waar jij je zelf kan zijnVakantiegeldAandelenoptiesLaptopPensioenBudget voor professionele ontwikkelingExtra vakantiedagenFlexibele werkurenLunchkortingGratis drankjes en snacks op kantoorReiskostenvergoeding of NS business kaartTaaltraining aangebodenWerk vanuit huisBedrijfsfeesten 

Wat mag je verwachten van FRISS?

 • Hybride werken in 3528 BA Utrecht (binnen Nederland) en flexibele uren

 • Open International cultuur: wordt onderdeel van een divers, wereldwijd opererend bedrijf waar jij je zelf kan zijn

 • Vakantiegeld

 • Aandelenopties

 • Laptop

 • Pensioen

 • Budget voor professionele ontwikkeling

 • Extra vakantiedagen

 • Flexibele werkuren

 • Lunchkorting

 • Gratis drankjes en snacks op kantoor

 • Reiskostenvergoeding of NS business kaart

 • Taaltraining aangeboden

 • Werk vanuit huis

 • Bedrijfsfeesten

Het allerbelangrijkste

Je wordt enthousiast van werken in snel groeiende omgeving waar procedures en richtlijnen nog veel verder ontwikkeld moeten worden. Met jouw kennis en humor kunnen we ons Finance team uitbouwen, ga jij mee op expeditie? Is dit jouw vacature? Solliciteer dan via de button.

FRISS is proud to be an equal opportunity employer. We encourage you to be yourself. All qualified applicants will be considered for employment without regard to race, religious affiliation, gender, gender identity, sexual orientation, disability, age, nationality, or veteran status.

Apply now!